Fiskebutik i Västerås: drag, wobbler, bete, fiskespö m.m.

Välkommen till vår välsorterade fiskebutik i Västerås! Här hittar du bland annat:

  • Ett komplett sortiment
  • Bra produkter till bra priser
  • Tips på beten, knutar, fiskeplatser m.m.
  • Trevlig och kunnig personal som alltid gör sitt bästa för att hjälpa dig
  • Gratis kaffe i ljugarhörnan

Kom förbi vår välsorterade fiskebutik

Vår butik är ett riktigt bra besöksmål för dig som är fiskeintresserad i Västerås med omnejd. Vi har ett föränderligt sortiment med många nyheter och anordnar även tävlingar för dig som fiskar.

Välkommen förbi och säg hej! Vi bjuder på kaffe och en hel uppsjö av fiskeartiklar att vila ögonen på. 

 

butiken01

 Drag, jiggar och beten i Västerås

Här hittar du ett brett sortiment av beten, drag och jiggar. Vi är alltid ute efter att förnya vårt sortiment och har ofta nya och spännande produkter till försäljning. Vi har något för dig, oavsett om du behöver en wobbler för gammelgäddan eller bete för ädelfisk.

 

Fiskespön i Västerås

Vårt sortiment av fiskespön och tillbehör är brett och varierat. Här hittar du allt från metspön till kastspön och flugfiskespön. Vi arbetar med alla stora varumärken och har produkter lämpade för såväl oinvigda som fiskeproffs. Kom in, fråga om råd och botanisera bland våra fiskeprylar.  Varmt välkommen till vår fiskebutik i Västerås!

 

Fiskeutrustning & fiskekläder i Västerås 

Hos oss hittar du all utrustning som hör fiske till – krokar, linor, fiskekläder och mycket mer. Kom gärna förbi och fråga vår kunniga personal om råd, vi är själva entusiastiska fiskare och svarar gärna på dina frågor.